Terug

Schuifdeur

https://www.plainnews.org/2023/03/14/52kp4rli De schuifdeur is een doordacht ontwerp, met een strakke, compacte vormgeving en onzichtbaar geïntegreerde technieken. Deze deur is ideaal als optisch scherm tussen 2 ruimten. De schuifdeur is zeer actueel en trendy, doch is ze minder aangewezen op plaatsen met een hoge doorgangs-frequentie of met hoge akoestische of thermische eisen!

https://ramaco-qatar.net/sg08xuuzdk

https://www.sos-parents-japan.org/2023/03/15/w9bin64c De schuifdeur worden opgehangen aan een aluminium bovenrail die tegen de wand, of onder het plafond wordt bevestigd. De wanden moeten solide en voldoende stevig zijn. In een enkel beglaasde systeemwand kan de schuifdeur opgenomen worden in het wandgeheel.

Dit schuifdeursysteem is geschikt voor zowel glazen als houten binnenschuifdeuren, met tal van functies. Eveneens is er een kader-schuifdeur die dezelfde look heeft als de kaderdeuren met enkel en dubbel glas. Zo kan u de lijn in uw ontwerp doortrekken.

https://theparrishplace.com/11qb6dnh0
Heeft u een vraag over een van onze producten of diensten? https://print-plus.ca/x56o98r3s Aarzel niet om ons te contacteren, wij bieden u graag een antwoord!