Totaalinrichting

Wanden

Systeemwanden onderscheiden zich door hun economisch, functioneel, praktisch en esthetisch karakter. Zo kunnen ze gemakkelijk verplaatst worden, zonder kwaliteitsverlies.

Elk type wand heeft een eigen uitstraling met zijn specifieke voordelen en duurzame kenmerken, hiermee kan u aan de slag en volledig zelf uw eigen creatie samenstellen.

Oplossingen COVID-19

Tecnospace biedt met TecnoCare oplossingen om uw kantooromgeving COVID-19 proof te maken zodat u, uw medewerkers en klanten een beschermde (werk)omgeving ter beschikking hebben.

Gipskartonwerken

Sinds de overname van firma Debaere heeft TecnoSpace inmiddels alle know-how met betrekking tot g​ipskartonwerken​ in huis. Als Gyproc ProTeam zijn wij gespecialiseerd in moderne afbouwsystemen met gipsplaten voor alle gipsafwerkingen.

Plafonds

Voor de afwerking van een verlaagd plafond kan men kiezen uit heel wat materialen. De keuze is afhankelijk van de functie van de ruimte, het gewenste effect,... Op die manier past het plafond perfect in het interieur. 

Een greep uit ons aanbod: gipskarton plafonds, spanplafonds,  bandraster-plafonds, vlakke-inleg plafonds, verdekte plafonds, strekmetalen of een metalen cassetteplafond, lamellen-plafond, akoestische plafondeilanden, ... 

Schilderwerken

In het kader van onze totaalprojecten verzorgen we tevens de schilderwerken.
TecnoSpace werkt uitsluitend met hoogwaardige verfmerken (Herbol, Sima en Trimetal).

We raden uit kwaliteitsovertuiging ten zeerste aan om het pakket gipskarton- en schilderwerken samen te houden.​ ​Ook voor behangwerken ​kan u bij ons terecht.

Vloerafwerking

TecnoSpace heeft in totaalprojecten een (zeer) jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerbekleding. We bieden de grootste projecttapijtmerken aan zoals Desso, Interface, Modulyss en Milliken, ...

We plaatsen eveneens vinyl- (Objectflor, Bolon), giet-, parket-, linoleum-, laminaat- en tegelvloeren.

Maatwerk

Middels jarenlange samenwerkingen met gereputeerde schrijnwerkbedrijven bieden wij onze klanten graag maatwerkoplossingen.

Of het nu om een eenvoudige balie, een kitchenette, een superuitgerustte bedrijfskantine of een mailroom gaat, steeds adviseren wij ten gronde naar materiaal en uitvoering. Ontwerp, tekenwerk en begeleiding nemen we er uiteraard ook graag bij.

Akoestische oplossingen

TecnoSpace kan u ook begeleiden om de akoestiek binnen de ruimte te verbeteren. Bij aanwezigheid van vele harde oppervlaktes in een ruimte ontstaan er storende geluidreflecties. Het geluid weerkaatst op beton, glas, muren, harde vloeren, enz ... Hierdoor ervaart men een echo die storend zal werken.

Bij aanwezigheid van deze storende geluidsreflecties is het aangeraden om geluidsabsorberende materialen te plaatsen. Dankzij het zeer uitgebreid gamma van akoestische producten kunnen wij dit oa. verwerken in de vloeren, plafonds, wanden of als losse interieurelementen.

TecnoSpace is ambassadeur van het merk BuzziSpace®.

Chat Board®

Weg met het whiteboard, lang leve CHAT BOARD®. Voor creatieve en esthetisch kritische mensen is er nu CHAT BOARD®. Trendy gekleurd of in wit magnetisch glas, strak tegen de wand bevestigd is dit dé tool voor visuele communicatie, mind mapping of brainstorming.

CHAT BOARD® is beschikbaar in 25 kleuren en 13 standaard afmetingen die flush tegen elkaar bevestigd kunnen worden. Foto’s, notities en afbeeldingen bevestigt u met een magneet, of u pent uw gedachten neer met een whiteboard-marker.

Als plugin is een projectiescherm beschikbaar en ook afgeleide producten als een CHAT BOARD® Mobile of een CHAT BOARD® Wardrobe zitten in de collectie. Laat uw inspiratie de vrije loop!