Tecro & Krea Architects
Terug

Tecro & Krea Architects

https://mmhn.com/vvq48iqszr6 TecnoSpace heeft nauw samengewerkt met Inge D’Hooghe (Tecro en Krea) voor de inrichting van hun nieuwe kantoren gelegen in Mechelen-Noord, vlak naast BULO.

Buy Ambien Generic Online

https://heleven.com/qzy38hsu1 De samenwerking tussen Bulo, TecnoSpace en Tecro & Krea zorgde voor een moderne, warme kantoorsfeer met een zwarte tapijt in de open-space en kantoren voor de akoestiek en een gebeitste parket in de gang. Centraal in dit project bevindt zich een gang met aan de kantoorzijde zwart geprofileerde glazen TecnosSlim wanden waarin met mokka en zwarte TecnoGreen panelen een barcode-patroon werd gecreëerd. Aan de andere kant van de gang bevindt zich een groot fotoprint behang van onze huisfotograaf met daarop een zicht op Mechelen vanuit de omliggende weilanden dat de hele centrale kern van het gebouw omgeeft.

https://www.harrisonbrook.co.uk/a0d12y5b

In de openspace vinden we boven de bureaus op maat gemaakte akoestische eilanden die onder de zwarte gespoten betonbalken hangen en de akoestiek verbeteren maar ook inspelen op het geborgen gevoel.

https://gfqnetwork.com/shows/7hem7fod Het unieke concept, waarbij op veel detaillering is gelet -we denken hierbij aan de op maat gemaakte ventilatieroosters, afwerken van de dagkanten door zwart gelakte profielen of de zotte fotoprints van koeien en ezels in de WC- maakt van dit kantoor een totaalervaring.