In The Pocket
Terug

In The Pocket

https://roommatesevilla.com/2023/06/01/5e719ivq In The Pocket, een digitale productstudio, is een bedrijf dat voordurende groeit en evolueert. Hierdoor hebben ze een constante behoefte om hun ruimtes aan te passen. TecnoSpace hielp samen met het ontwerpbureau CONTEKST om hun noden te vertalen in het interieur. Het industriële karakter was het belangrijkste gegeven bij het ontwikkelen van de sfeer, om dit nog extra te accentueren werden de technieken en andere structurele elementen duidelijk zichtbaar gehouden. In de werkruimtes werd er gekozen voor een witte, modulaire en flexibele omgeving.

https://www.mocomemart.com/c5goqg2u

TecnoSlim, onze enkele, beglaasde systeemwand werd voor deze gelegenheid in een wit gecoat jasje gestoken. Met als resultaat: een enorm frisse, maar ook strakke look. De wit gelakte kaderdeuren met op maat gemaakte trekkers dragen mee aan de “witte’ omgeving en geven een uniek karakter aan de TecnoSlim wand. De slanke profilering van de TecnoSlim wand zorgt tevens ook voor een transparant en onbegrensd ruimtegevoel.

Zolpidem Tablets Online Om in te spelen op de vraag naar flexibiliteit werd er onder andere gebruikt gemaakt van kader- en volle schuifdeuren. Dankzij deze combinatie kan de klant zijn werkruimte/kantoor op elk moment gemakkelijk aanpassen naar zijn noden/wensen.

Buy Ambien Online Mexico  

Buy Ambien Online Reviews

https://www.somerandomthoughts.com/2023/06/01/ferccnv Foto’s: Evenbeeld