Terug

DPG Media

Buying Tramadol Online DPG Media, de nieuwe naam van het eengemaakte bedrijf van Medialaan (VTM, Q-Music) en De Persgroep Publishing (Humo, Het Laatste Nieuws, De Morgen), nam zijn intrek in News City, een gloednieuw hoofdkantoor aan het Kievitplein, pal naast het Centraal Station in Antwerpen. Het gebouw is gerealiseerd door de Belgische bouwgroep BESIX Group, het ontwerp staat op naam van het architectenbureau Binst Architects.

https://ramaco-qatar.net/sredpyb Het gebouw is opgevat in drie delen: onderaan in de transparante sokkel hebben zich de publieke functies gevestigd. In het bovenste deel van deze sokkel, de “statige box”, bevinden zich de opnamestudio’s, montageruimtes en redactiekantoren. Vanaf dan wordt het gebouw getypeerd door een horizontale gelaagdheid waarbij er her en der daktuinen zijn in verweven.

https://matanyhospital.org/2023/03/14/q2kpvw28gn0

De onderlinge contacten en de persoonlijke nabijheid op de werkvloer spelen een belangrijke rol. Omwille hiervan zijn de werkplekken ondergebracht in kantoortuinen en kunnen de werknemers genieten van het uniek panoramisch uitzicht over de daken van ” ‘t stad”.

By Tramadol Online Uk

https://www.plainnews.org/2023/03/14/5m8nracyx0k De vergaderzalen zijn ondergebracht op elk verdiep in twee blokken. Om aan de nodige akoestische eisen te voldoen zijn hier dubbelwandige systeemwanden geplaatst: TecnoPure II. Door het gebruik van twee glaspanelen en een spouw kan de nodige akoestiek bekomen worden en blijft het contact gewaarborgd. Tussen de vergaderzalen is gebruik gemaakt van TecnoLine wanden. Melamine systeemwanden waarin de nodige data- en elektriciteitsdraden kunnen in weggewerkt worden en die door hun opbouw perfect isoleren. Deze wanden zijn eveneens gebruikt in de montageruimtes en op het directieniveau, waar ze subtiel zijn verwerkt in het maatwerk.

https://spagzblox.com/2023/03/14/bi7yk1au