Terug

Claeys & Engels

https://umapharmatechmachinery.com/62m8hc47sjg Advocatenkantoor Claeys & Engels vertrouwde voor hun Antwerpse vestiging op de samenwerking tussen Colliers International (het ontwerp) en TecnoSpace (de realisatie).

https://matanyhospital.org/2023/03/14/kbyig72z

https://www.cavendish.ac.uk/txivsjkj2ex Het concept is zo uitgetekend dat het cliënteel niet in de kantoorruimte hoeft te komen.

Is Tramadol Illegal To Buy Online

https://www.plainnews.org/2023/03/14/gp9niljiyt2 Ze worden verwelkomd aan een ruim en luchtig onthaal waar een strakke, witte balie met houten accenten hun ontvangt. Klanten kunnen van hieruit begeleid worden naar de aanpalende vergaderzalen, bestaande uit zwarte TecnoPure wanden.

https://www.protestskateboards.com/uncategorized/qdvrxw4cp

https://www.waldenwoods.com/j5hxwbncd2 De twee vergaderzalen kunnen voor grotere meetings samengevoegd worden door middel van een mobiele wand. Het gebruik van hout is terug te vinden in het totale project en zorgt voor een warme en gezellige, huiselijke toets.

https://indyhabitat.org/qq8axev5 Zo vinden we dit niet enkel terug in de afwerking van de balie, de bibliotheek en de deuren maar ook in de afscheidingen. Verspreid over het plateau vinden we houten lamellenwanden van verschillende afmetingen die een speels, ritmisch beeld geven aan het geheel.

Tramadol Prices Online

https://borobudur-training.com/d5o5w8e Naast het maatwerk verzorgde TecnoSpace ook de vernieuwing van het tapijt, de vinyl en de opfrissing van het systeemplafond.