Bank van Breda
Terug

Bank van Breda

Bank J. Van Breda & C° heeft voor de binneninrichting en de afwerking van hun nieuw kantoor in Sint-Denijs-Westrem samengewerkt met Set-Office architecten en TecnoSpace.

Het gebouw bestaat uit verschillende niveaus, beginnende met een ondergrondse parking waar ook het auditorium zich situeert. Het auditorium werd afgewerkt met wanden en deuren in fineer.

Op het gelijkvloers situeert zich de ontvangszone, waar een in hout afgewerkte balie en de slangvormige bank de focuspunten vormen.

Hoewel de strakke, witte TecnoSlim II systeemwanden perfect mee opgaan in het geheel, worden deze geaccentueerd dankzij de ingewerkte lichtlijnen in het plafond.

Het witte interieur wordt nog eens extra in de verf gezet door de aangebrachte witte degradé folie.

De eerste verdieping werd ingericht als landschapskantoor met daarin enkele afzonderlijke zones, zoals de vergaderruimten, de refter met keuken en de lounge.

Hier benadrukken de argentadeuren, de fineerdeuren en de rigitoneplafonds de exclusieve afwerking.

Klant:Bank van Breda
Architect:Set-Office Architects bvba
Locatie:Sint-Denijs-Westrem