Bank van Breda
Terug

Bank van Breda

https://fcstruga.com/uncategorized/pjnq2mzs Bank J. Van Breda & C° heeft voor de binneninrichting en de afwerking van hun nieuw kantoor in Sint-Denijs-Westrem samengewerkt met Set-Office architecten en TecnoSpace.

https://nicomuhly.com/news/2023/6wzu4vlr Het gebouw bestaat uit verschillende niveaus, beginnende met een ondergrondse parking waar ook het auditorium zich situeert. Het auditorium werd afgewerkt met wanden en deuren in fineer.

https://haveaircustoms.com/nrimewt7m

https://larrylivermore.com/?p=0btpohrm0qn Op het gelijkvloers situeert zich de ontvangszone, waar een in hout afgewerkte balie en de slangvormige bank de focuspunten vormen.

Hoewel de strakke, witte TecnoSlim II systeemwanden perfect mee opgaan in het geheel, worden deze geaccentueerd dankzij de ingewerkte lichtlijnen in het plafond.

Het witte interieur wordt nog eens extra in de verf gezet door de aangebrachte witte degradé folie.

https://lavoixplus.com/index.php/2023/10/19/3a3emh4v De eerste verdieping werd ingericht als landschapskantoor met daarin enkele afzonderlijke zones, zoals de vergaderruimten, de refter met keuken en de lounge.

http://diversity411.com/uncategorized/iad0034

https://www.estaciondelcoleccionista.com/ft18hmweoz Hier benadrukken de argentadeuren, de fineerdeuren en de rigitoneplafonds de exclusieve afwerking.

https://dna-awakening.org/47256zmdz3h