Bank van Breda
Terug

Bank van Breda

https://matanyhospital.org/2023/03/14/3jbunzkxo64 Bank J. Van Breda & C° heeft voor de binneninrichting en de afwerking van hun nieuw kantoor in Sint-Denijs-Westrem samengewerkt met Set-Office architecten en TecnoSpace.

https://theparrishplace.com/q3xjtd9h

https://ramaco-qatar.net/j396y4ynx3s Het gebouw bestaat uit verschillende niveaus, beginnende met een ondergrondse parking waar ook het auditorium zich situeert. Het auditorium werd afgewerkt met wanden en deuren in fineer.

Cheap Tramadol Online Cod

By Tramadol Online Uk Op het gelijkvloers situeert zich de ontvangszone, waar een in hout afgewerkte balie en de slangvormige bank de focuspunten vormen.

https://borobudur-training.com/j2pzw9vm Hoewel de strakke, witte TecnoSlim II systeemwanden perfect mee opgaan in het geheel, worden deze geaccentueerd dankzij de ingewerkte lichtlijnen in het plafond.

https://print-plus.ca/2rkzsni

https://umapharmatechmachinery.com/by2xuw7knv2 Het witte interieur wordt nog eens extra in de verf gezet door de aangebrachte witte degradé folie.

https://indyhabitat.org/5cqtm4hylb

De eerste verdieping werd ingericht als landschapskantoor met daarin enkele afzonderlijke zones, zoals de vergaderruimten, de refter met keuken en de lounge.

Hier benadrukken de argentadeuren, de fineerdeuren en de rigitoneplafonds de exclusieve afwerking.