Terug

Atlas Copco

https://lewishamcyclists.org.uk/fgmolm69 De nieuwe vestiging van Atlas Copco bestaat uit een centraal kantoorgedeelte met bijhorende magazijnen en opslagplaatsen. TecnoSpace werkte mee aan de vertaling van het vooropgestelde concept: ” Open werkplekken gelegen rondom een centrale plaza, waar formele en informele ontmoetingen tussen de werknemers de creativiteit en de groei van het bedrijf stimuleren.”

https://www.mmjreporter.com/vgdd64bm-43749

De transparante TecnoSlim systeemwanden, gecombineerd met de TecnoGreen® panelen en de volle deurgehelen zorgen in het open landschap toch voor afgezonderde werk- en vergaderplekken. Dit zonder de subtiele transparantie en interactie met het geheel verloren te laten gaan. Indien er toch afgezonderde werk- en vergaderplekken nodig zijn, bieden de glazen TecnoLine systeemwanden hiervoor de perfecte oplossing met hun ingewerkte jaloezieën.

https://larrylivermore.com/?p=946b34ppzw Naast de wanden coördineerde TecnoSpace ook de werken met betrekking tot het maatmeubilair, de houten lamellen en brandwerende deuren.