Terug

TecnoSpace voorziet De Persgroep van systeemwanden

TecnoSpace heeft het nieuwe pand van De Persgroep voorzien van zowel de glazen (TecnoPure) als de volle (TecnoLine) systeemwanden.

https://www.lovelornpoets.com/2023/06/01/a9s7896e

http://delamarre.net/joomla/0w12kccltf

Het hoofdkwartier van De Persgroep Publishing, huidig DPG Media, vestigt zich definitief op het Kievitplein in Antwerpen als een iconische interactieve werktempel. Het ontwerp kwam tot stand na een intense ontwerpstrategie en dit binnen de gestelde voorwaarden van een open wedstrijd.

https://mariamore.com/wbyp9fnx

De ‘genius loci’ van de plek werd grondig bestudeerd en vertaald naar een internationaal architectuuricoon dat rekening houdt met de uitzonderlijke interacties die op het Kievitplein zullen plaatsvinden. https://www.wellmasters.co.uk/6ipb8n2h6 De tot op heden onderbenutte plek Kievit zal met het winnende ontwerp van Binst Architects een nieuwe dynamiek teweegbrengen zowel aan de zijde Kievit als aan de zijde van de Pelikaanstraat, kortom de volledige stationsomgeving. De sculpturale uitdrukking functioneert als een gewricht tussen de bestaande bebouwing en de reeds in ontwikkeling zijnde stedenbouwkundige settings aan de Van Immerseelstraat.

http://delamarre.net/joomla/f5bdbdn

https://gfqnetwork.com/shows/szx9rr63 Het gebouw voorziet in een genereus publiek gelijkvloers met mezzanine met daarin een brasserie-restaurant, coffee corners en diverse multimedia opstellingen die 24/7 economie van DPG Media uitdragen. De gevels zijn alzijdig opgevat wat betekent dat elke gevel evenwaardig is ten overstaan van de andere. De materialisatie van het gebouw berust op duurzame en eigentijdse materialen die het internationale karakter van DPG Media uitdragen. In de glazen box op N+2 en N+3 komt een nieuwsstudio vanwaar een aantal keren per dag het VTM nieuws zal worden uitgezonden. Het dynamische karakter van het gebouw wordt versterkt door deze nieuwsstudio en de diverse redacties daaromheen.

https://gfqnetwork.com/shows/q8n31cf3

https://www.lovelornpoets.com/2023/06/01/3xhd1s9p573 Hogerop voorziet het ontwerp in vier royale en toegankelijke daktuinen die positief bijdragen aan het leef- en werkklimaat van de honderden medewerkers en bezoekers. De kroon van het gebouw wordt afgezoomd met een belvedère van waaruit de geïnteresseerde bezoeker een 360° panorama heeft over de Stad en haar directe majestueuze stationsomgeving.

https://www.wellmasters.co.uk/rmcwd5z0twj

https://babybeas.com/2023/06/8lykfr76j  

 

Opdrachtgever(s) : DPG Media

https://www.loveessex.co.uk/hotels/no-location/dk0t4zjksie Bouwplaats: Antwerpen

https://mmhn.com/oh0733la

https://www.mocomemart.com/y4t7p80h2wa Projectarchitect: Stefan Schoonderbeek

https://www.somerandomthoughts.com/2023/06/01/q0f1barbl

Architectenteam: Sebastien Delagrange, Stephane Van Eester, Thomas Cornelis, Jasper De Roover, Andreas Porreye

https://babybeas.com/2023/06/v47btieyg

https://www.harrisonbrook.co.uk/vtefh9op8k3 Interieurteam: Nine-D nv met ondersteuning van Gitte Anthonissen (BINST ARCHITECTS)

Ambien Online Next Day Delivery

https://mariamore.com/arz596m9gf Hoofdaannemer: Besix nv

https://lakrafteriadecorazon.com/qj4tkl85wsa  

Ambien Sleeping Pill Buy

 

https://www.loveessex.co.uk/hotels/no-location/oirzrff

https://www.loveessex.co.uk/hotels/no-location/5oln0c0e9xr Bron: https://www.binstarchitects.be/project/hq-dpg-media/

https://www.somerandomthoughts.com/2023/06/01/zp1dleu8af