Terug

TecnoSpace levert en plaatst systeemwanden voor Jetairport

https://umapharmatechmachinery.com/racoua3sie TecnoSpace (wilrijk) heeft de systeemwanden voor Jetairport geleverd en geplaatst. “De architect koos voor onze meest strakke enkel- glaswand TecnoSlim. Dat combineerde hij met lichte binnenwanden uit Gyproc en ytong.”

https://shivanienterprises.com/hx3acm9m Het geheel is budgettair interessant, terwijl op vlak van esthetiek en comfort het niet moet onderdoen voor duurdere systemen”, aldus alexandre Stoop, ceo van TecnoSpace. meer dan vijf ploegen werkten aan het project op de luchthaven. Stoop is ove- rigens trots dat TecnoSpace de opdracht bij Jetairport binnenhaalde: “Jetairport vormt een van de mooiste projecten van het jaar. Iedereen had dit graag uitgevoerd. Ik ben dan ook zeer fier dat we dit hebben gedaan.”

https://www.waldenwoods.com/n6ew7ztq64

Intussen werkt het vijftien jaar oude bedrijf ook elders, zoals aan drie peugeot-garages (antwerpen, Beersel, Lennik), aan woonproject Berc- kendael in Brasschaat, bij kunststoffabrikant procap in Hoboken, in de kantoren en de toonzaal van renovatiespecialist Vimo in wijnegem en bij dow Belgium in antwerpen.

https://print-plus.ca/jhhhsgv TUi Travel Belgium koos voor jaspers-Eyers Architects omwille van hun repu- tatie en vakbekwaamheid, hun referenties en omdat ze ervaring hebben met het bouwen op de luchthaven van Zaventem. die ervaring kwam ook van pas, want bouwen naast een tarmac gaat gepaard met extra regels. “de bouw was vooral een technisch verhaal en eentje van veiligheid en afmetingen. Kranen konden we niet zomaar gebruiken en liggers mochten slechts zeer beperkt doorzakken. de steunbalk van de loods heeft een netto overspanning van 112 meter, maar mocht amper acht centimeter doorbuigen,” geeft hendrickx enkele voorbeelden. “de specifieke ligging op de luchthaven stelde de bouw- kundige elementen op proef.”

Huzarenstuk

het grootste huzarenstukje vormde de bouw van de loods. de hangar aan tarmaczijde heeft plaats voor drie vliegtuigen type 737. steunpijlers kunnen in de immense ruimte niet geplaatst worden. ook de loodsopening – 112 meter – moest volledig vrij blijven. de vliegtuigen moeten er immers vlot in en uit rijden.

https://produceperks.org/2023/03/fx9x4sua

https://borobudur-training.com/0soa7vq0v “Samen met Arcadis hadden we eerst een stalen overspanning uitgetekend. Maar staal lust Belgocontrol niet echt omdat de frame-constructie de radar-signalen verstrooit. Uiteindelijk kozen we een betonnen oplossing. die inspiratie haalden we uit de bruggenbouw”, legt de architect uit.

https://www.sos-parents-japan.org/2023/03/15/w9bin64c

https://matanyhospital.org/2023/03/14/rgcd9x2vek Bron: Bouwen aan Vlaanderen

https://indyhabitat.org/73tmbmnx2