Brasserie Restaurant Canal Vilvoorde
Back

Brasserie Restaurant Canal Vilvoorde

Kanaal Vilvoorde opened their Brasserie in the Kanaalpark project with a view of the Canal of Vilvoorde. It is an ideal project for TecnoSpace to prove their qualities as GyprocPro team.

The Brasserie with its focus on the view of the Canal has a contemporary, warm design where the white gyproc walls and ceilings form a tight whole.

The play of hanging lamps, integrated light lines and a raised parquet floor creates a warm, contemporary interior in which the customer feels good.

A dynamic whole is created by the alternation of level reductions, light lines and gypsy finishes and also ensures an acoustic improvement of the space.

Client:Brasserie Restaurant Canal Vilvoorde
Architect:Eef Debeuf
Location:Vilvoorde