We make better space!

We make better space!

Ontdek onze producten

Discover

Stel met TecnoSpace uw persoonlijke catalogus samen!

 • Voeg beelden toe

 • Download uw catalogus of verstuur per email

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

TecnoWood Discover

TecnoWood® is een uniek - gedeponeerd - houten profielsysteem voor modulaire glazen wanden. Een slanke bamboe-profilering creëert een karakter-glaswand. De wand wordt idealiter gecombineerd met lichte binnenwanden (gyproc, ytong, ...). Volle side-pressed bamboe-profielen staan garant voor een verhoogde akoestiek en laten zich zelfs naturel (onbehandeld) toepassen. De glaspanelen worden in het profiel afgerubberd. Het deurframe is geschikt voor zowel volle als glazen kamerhoge deuren.TecnoGreen® is compatibel met TecnoWood®.

TecnoSlim2 Discover

Een heldere en transparante glaswand-oplossing met een uitstekend akoestisch resultaat, dat is TecnoSlim2. De glaspanelen worden vertikaal profielloos geplaatst, de spouw in de 74 mm dikke wand staat in voor een verhoogd geluidscomfort. Ook de gelijkliggende deuren zorgen er voor dat TecnoSlim2 op alle vlakken presteert. Ze kunnen kamerhoog worden uitgevoerd als flushglazen kaderdeuren of volle deuren, eventueel met verborgen scharnieren en valdorpel.

Chat Board Discover

Weg met het whiteboard, lang leve CHAT BOARD®. Voor creatieve en esthetisch kritische mensen is er nu CHAT BOARD®. Trendy gekleurd of in wit magnetisch glas, strak tegen de wand bevestigd is dit dé tool voor visuele communicatie, mind mapping of brainstorming. CHAT BOARD® is beschikbaar in 25 kleuren en 13 standaard afmetingen die flush tegen elkaar bevestigd kunnen worden. Foto’s, notities en afbeeldingen bevestigt u met een magneet, of u pent uw gedachten neer met een whiteboard-marker.
Als plugin is een projectiescherm beschikbaar en ook afgeleide producten als een CHAT BOARD® Mobile of een CHAT BOARD® Wardrobe zitten in de collectie.
Laat uw inspiratie de vrije loop!

TecnoSlim Discover

TecnoSlim is de meest strakke enkelglas wand in het gamma. Gecombineerd met lichte binnenwanden [gyproc, ytong ...] is dit een snelle en economische keuze die, op het vlak van esthetiek en comfort, niet moet onderdoen voor duurdere systemen. Het deurkader kan zowel voor volle als glazen deuren gebruikt worden. Toegangscontrole met een elektrische ontsluiter is mogelijk. De deuren kunnen tot kamerhoog worden uitgevoerd.

Gyproc Discover

Door de overname van firma Debaere heeft TecnoSpace inmiddels alle know-how met betrekking tot gyprocwerken en systeemplafonds in huis. Met gyproc wanden helpen we u verder in alle specialiteiten, plafonds variëren van de standaard minerale oplossingen tot specialistische metalen cassetteplafonds. We beperken ons niet tot een kantooromgeving, maar ook horeca en retail bedienen wij graag.

Download

Systeemplafonds Discover

Een systeemplafond is een plafond waarbij door middel van plafondplaten en plafondprofielen en een ophangsysteem een vrij toegankelijke ruimte tussen de bovenliggende vloer en het plafond wordt gemaakt. Deze ruimte, ook wel plenum genoemd, wordt gebruikt voor de aanleg van verschillende systeemleidingen zoals elektriciteit, verwarming/ventilatie en riolering.
Door middel van de combinatie van systeemplafondprofielen en -platen kan men de verschillende typen en eigenschappen creëren, zoals daar zijn: bandraster-plafonds, vlakke inleg, verdekt, strekmetaal of metalen cassettes, actieve lamellen-plafond, ...

Download

TecnoMove Discover

Mobiele paneelwanden met hoge akoestische eigenschappen, dat is wat u nodig hebt indien u af en toe, of regelmatig, flexibel zelf een vergaderzaal, auditorium of conferentieplek wil opdelen. Van eenvoudige eenpunts-oplossing tot meer ingewikkelde meerpunts-uitvoering: wij denken met u mee.

TecnoGreen Discover

Where TecnoSpace meets Buzzispace!

Wat gebeurt er wanneer twee sterke merken elkaar vinden? Ze combineren hun kwaliteiten! TecnoSpace koos Buzziskin en zijn akoestische kwaliteiten als stoffering voor een nieuw wandpaneel. En TecnoGreen was een feit.


Creëer in een bubble of op een concentratiewerkplek een aangenaam akoestisch kader. Ontdoe je van het aquarium-gevoel en voeg wat kleur en pittigheid toe aan je werkomgeving.


TecnoGreen is een elegant en slank sandwich-paneel, te gebruiken als een plugin op TecnoSlim of TecnoPure Lite. Gecombineerd met de strakke glaswand gaat deze naadloos op in het geheel.

TecnoTen Discover

If looks could deceive... TecnoTen vormt een compleet wandsysteem met een enkelglas oplossing in slanke, opvallende aluminium profielen in staal-look. TecnoTen voorziet een uitgepuurde overgang van enkelglas naar een akoestisch performant gesloten wandgeheel. Het deurkader kan zowel voor volle als glazen deuren gebruikt worden. Toegangscontrole met een elektrische ontsluiter is mogelijk. De deuren kunnen tot kamerhoog worden uitgevoerd.

Download

TecnoPure Lite Discover

Een compleet wandsysteem met een budgetvriendelijke enkelglas oplossing in slanke profielen. TecnoPure Lite voorziet een uitgepuurde overgang van enkelglas naar een akoestisch performant gesloten wandgeheel. Het deurkader kan zowel voor volle als glazen deuren gebruikt worden. Toegangscontrole met een elektrische ontsluiter is mogelijk. De deuren kunnen tot kamerhoog worden uitgevoerd.

TecnoLine Discover

Een compleet en beproefd wandsysteem dat dubbel glas in cassettes integreert met gesloten kantoorwanden. TecnoLine is modulair, aanpasbaar, flexibel en biedt mogelijkheden om elektro- en databekabeling te integreren in de volle wanden. De zichtbare profilering is visueel verzorgd en de wand levert goede akoestische resultaten.

TecnoClick Discover

TecnoClick is de meest elementaire wand in het gamma met dezelfde kwaliteiten als onze andere wanden. Het is een compleet wandsysteem met opliggende profilering. Snelheid van montage en een vriendelijk budget zijn doorslaggevende argumenten om voor deze wand te kiezen. TecnoClick combineert met dubbel glas in cassettes en is maximaal verplaatsbaar en aanpasbaar binnen uw organisatie.

Buzzispace Discover

Aan de oorsprong waren we één en hetzelfde bedrijf. Nu zijn de TecnoSpace en Buzzispace-structuren van elkaar gescheiden. Dankzij onze gezamenlijke roots beschouwen we onszelf nog steeds als de meest gepriviligieerde Buzzispace-partner. Als premium dealer leveren wij u graag de catalogusproducten, maar wij realiseerden ook reeds talloze akoestische Buzzispace-oplossingen op maat die uw werkomgeving kunnen verbeteren én verfraaien.

Download

TecnoFlame Discover

Met TecnoFlame brengt TecnoSpace een betaalbare brandwerende (RF30 - RF60) glazen wand in een houten frame met maximale transparantie. De glas-glas verbindingen worden uitgevoerd zonder storende tussenprofilering. Wij werken hiervoor met de Pyrobel-beglazing. Het geheel kan gecombineerd worden met volle RF-deuren in laminaat of schilderklaar.

Maatwerk Discover

Middels jarenlange samenwerkingen met gereputeerde schrijnwerkbedrijven bieden wij onze klanten graag maatwerkoplossingen. Of het nu om een eenvoudige balie, een kitchenette, een superuitgerustte bedrijfskantine of een mailroom gaat, steeds adviseren wij ten gronde naar materiaal en uitvoering. Ontwerp, tekenwerk en begeleiding nemen we er uiteraard ook graag bij.

Download

Citterio Discover

Met een breed gamma aan systeemwanden engageert Citterio zich vandaag tot het verbeteren van de werkplek. C-SS - Citterio Sound System - werd specifiek ontworpen met oog op akoestich comfort van de gebruiker(s).


Citterio zorgt, middels een innovatief vrijstaand wandsysteem, voor een betere werkomgeving die een kantooromgeving terugbrengt op een menselijke schaal. C-SS heeft tot doel de relaties tussen werknemers te verbeteren door teamwork te bevorderen. De werkplek wordt een vriendelijke én technische omgeving, met oog voor detail en afwerking.


De C-SS boxen staan ter beschikking voor vergaderingen, discussies, teamwork en als concentratieplek.

LeeHechtHarrison

Visie

Eén zaak staat vast: een gezond bedrijf moet blijven evolueren. TecnoSpace helpt bedrijven een aangepaste inrichting te kiezen. We doen dit met een jarenlange expertise in kantoorinrichting. Welke inrichting u ook kiest, uiteindelijk draait het om de flexibiliteit van uw onderneming.
De basisprincipes voor een goede inrichting zijn voor elk project hetzelfde. Het zijn de specifieke eisen en wensen van onze klanten die terug te vinden zijn in de details. Bij ons wordt elk project ontworpen als maatwerk vanuit een neutrale kantooromgeving tot een unieke inrichting, aangepast aan uw concrete wensen. In onze visie bakenen wanden niet af maar bieden ze mogelijkheden. Bij ons communiceert glas openheid en ruimte.
Flexibiliteit, comfort, transparantie en esthetiek: deze factoren bepalen uw keuze van de TecnoSpace-producten want... we make better space!

Contacteer me aub mail
Visie

Kernenergiestraat 65 / B-2610 Antwerpen
T. +32 3 303 41 41
info@tecnospace.com

BTW BE 0420 104 921

Contacteer ons mail

Team

 • Alexandre
  Commercial
  Alexandre
  +32 475 540 351
 • Valerie
  Commercial
  Valerie
  +32 3 303 41 42
 • Klaartje
  Commercial
  Klaartje
  +32 478 336 367
 • Eveline
  Commercial
  Eveline
  +32 3 303 41 47
 • Joleen
  Commercial
  Joleen
  +32 3 303 41 43
 • Danny
  Administratif
  Danny
  +32 3 303 41 11
 • Eva
  HR
  Eva
  +32 3 303 41 12
 • Koen
  Projects
  Koen
  +32 476 243 512
 • Hüseyin
  Projects
  Hüseyin
  +32 478 336 334
 • Kris
  Projects
  Kris
  +32 475 399 850
 • Kelly
  Projects
  Kelly
  +32 478 336 344
 • Erwin
  Projects
  Erwin
  +32 475 742 801
 • Marijke
  Projects
  Marijke
  +32 486 991 495
 • Michel
  Projects
  Michel
  +32 475 532 158
 • Witse
  Projects
  Witse
  +32 495 486 057
 • Nils
  Projects
  Nils
  +32 496 044 755
 • Koen B.
  Projects
  Koen B.
  +32 486 864 778
 • Julie
  Projects
  Julie
  +32 474 689 410
 • Pieter
  Projects
  Pieter
  +32 474 327 818

Persoonlijke catalogus

Geselecteerde beelden

Niets geselecteerd. Kies eerst uw beelden op onze site.

references